MacMusic.org  |  PcMusic.org  |  440Software  |  440Forums.com  |  440Tv  |  Zicos.com  |  AudioLexic.org
Loading... visitors connected
Welcome Guest
 
Reply to this topicStart new topic
> Jaguar?, midi problems...
tokyoroland
post Sat 28 Dec 2002, 05:50
Post #1


Member
**

Group: Members
Posts: 76
Joined: 19-Aug 02
From: San Diego - US
Member No.: 6,970




I bought Jaguar today, and downloaded 10.2.3, Logic 5.5, and the newest Midiman 2X2 drivers for my interface.

Now, no sound comes out!! The midisport isnt present, I clicked "reset midi drivers" but something is still wrong..

any help??


--------------------
"history repeats itself, so the best thing to do is rewrite the future"
- Jeffrey Roland
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Levon River
post Sat 28 Dec 2002, 06:24
Post #2


Senior Member
****

Group: Members
Posts: 296
Joined: 10-Aug 02
From: Rimghobb - UA
Member No.: 6,734




What do things look like in Apple's "Audio MIDI Setup" program? (In Applications/Utilities/)

It's the Command and Control center, both audio and MIDI, for all programs later in the chain.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tokyoroland
post Sat 28 Dec 2002, 07:42
Post #3


Member
**

Group: Members
Posts: 76
Joined: 19-Aug 02
From: San Diego - US
Member No.: 6,970




ok! it works now... I have to go into Logic with my Midisport OFF, and then push in the button... and it works ok!


--------------------
"history repeats itself, so the best thing to do is rewrite the future"
- Jeffrey Roland
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version - Mon 17 Jun 2019, 02:46
- © MacMusic 1997-2008