MacMusic.org  |  PcMusic.org  |  440Software  |  440Forums.com  |  440Tv  |  Zicos.com  |  AudioLexic.org
Loading... visitors connected

pittrivers

Profile
Personal Photo
Avatar
Members

Newbie
Rating
 
Options
Options
Pro Infos

Musicians / Producers

Producer,Composer,Sound Designer
Personal Info
Male
Born April 15, 1980 (37 years old)
W112JD London
United Kingdom
pittrivers doesn't have a personal statement currently.
Statistics
Joined: 20-Jan 11
Profile Views: 1,369*
Last Seen: Mon 18 Apr 2011, 15:45
Local Time: Fri 15 Dec 2017, 08:11
2 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour
Topics
Posts
Blog
Comments
Friends
My Content
10 Apr 2011
Hi y'all out there!
Has any Logic 8,9 or Express user found this problem when trying to use the Control Surface section of the Roland A-PRO midi controller keyboard? I installed everything as per insrtructions, set midi device ports to In: A-PRO 2, Out: A-PRO. I launched logic, pressed ACT and saw no data transfer. An error message arrived: 'Device "A-PRO" is assigned to MIDI Port "A-PRO 2" which is not present'. In the Control Surface Setup, the in and out ports are clearly present. Is there an internal midi routing problem with Logic 9?
Last Visitors


Tuesday 19 April 2011 - 12:59

Comments
Other users have left no comments for pittrivers.

Friends
There are no friends to display.
Lo-Fi Version - Fri 15 Dec 2017, 09:11
- © 440 Forums 2011