MacMusic.org  |  PcMusic.org  |  440Software  |  440Forums.com  |  440Tv  |  Zicos.com  |  AudioLexic.org
Loading... visitors connected

cumpa

Profile
Personal Photo
Avatar
Members

Newbie
Rating
 
Options
Options
Pro Infos

Musicians / ~Misc

Personal Info
Male
Born Sep 4, 1981 (36 years old)
3100 Rosario
Argentina
cumpa doesn't have a personal statement currently.
Statistics
Joined: 03-Aug 08
Profile Views: 2,165*
Last Seen: Wed 6 Aug 2008, 18:01
Local Time: Mon 23 Jul 2018, 10:36
1 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour
Topics
Posts
Blog
Comments
Friends
My Content
3 Aug 2008
RIVERDOG!!! please I need help here...I have a FW410 and it worked perfectly ok till yesterday...now the blue light keep on flashing and Windows doesn┤t recognize it. I┤ve tried to turn it on -off-unplugged-plugged-installing original and latest drivers and nothing happen. ═ presume that it is an internal problem of the m-audio card and on the web doesn┤t exist any software tho flash the M-audio hardware. AAAA also tried with different computers and different FW PCI cards and notebooks. I┤m very carefull with this things, I mean the soundcard didn't fall or recived any damages...
SPECS
Windows XP SP2
Pentium 6600 2.40 GHz
1G RAM
PsL-MX Asus Motherboard

It worked perfectly for 2 years!!! do you have any idea??? thanks dude!!!!!

PD Sorry about my english Im from Argentina.....
Last Visitors
cumpa has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for cumpa.

Friends

58 posts
Fri 2 Feb 2007, 06:20
View All Friends
Lo-Fi Version - Mon 23 Jul 2018, 14:36
- © 440 Forums 2011